Hjem > Nyheder > Udstilling

Hvad skal man være opmærksom på, når man bruger toilettet

2021-10-14

1. Læg ikke skraldespande ved siden aftoilet
Jeg tror, ​​at alle plejer at lægge en skraldespand ved siden af ​​toilettet og derefter smide det brugte papir i den, i det mindste i mere end to dage der. Toilettet er relativt fugtigt, og papiret i skraldespanden avler nemt bakterier, når det bliver vådt. Vores menneskelige krop har en stor indflydelse. Derfor er det bedst ikke at placere skraldespande på vores badeværelse.

2. Dæk tiltoiletbrætved skylning
Hvis du åbner toiletlåget, mens du skyller, er cyklonen inde i toilettet let at fremavle bakterier, og så i luften i et par timer, vil vores tandbørster, mundskyllekopper og håndklæder blive inficeret med bakterier.

3. Hold toiletbørsten ren
Hvis toiletbørsten ikke er ren og tør, vil den blive en kilde til forurening. Hver gang vi børster snavset, vil der blive plettet noget snavs på børsten. Det anbefales at skylle det igen. Efter skylning skal du dræne vandet, sprøjte desinfektionsmidlet og derefter hænge toiletbørsten op, ikke i hjørnet.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept